Sacharóza – výroba cukru
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s procesem výroby sacharózy a s jednotlivými pojmy, které se této výroby týkají.
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s procesem výroby sacharózy a s jednotlivými pojmy, které se této výroby týkají.
difuze
epurace šťávy
extrakce
filtrace
krystalizace
melasa
rafinace
sacharóza
saturace
síření
surová šťáva
surový cukr
vyslazený řízek
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Ing Lydie Klementová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 29. 01. 2014
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.