Zbožíznalství – Zvěřina
Autor
                                                Petr Honzátko, Dana Vinterová
                                            Poskytovatel
                                                        
                                            Datum vložení
                                                22. 3. 2018
                                            
                                                 21 
                                                 0
                                                 0
                                            
                                        
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
 
                                        Anotace
Tato prezentace je určena pro žáky učebních oborů obchodník, prodavač, prodavačské práce. Je vhodné ji využít do předmětu „Zbožíznalství“. Pomáhá žákům orientovat se v sortimentu zboží, ovládat problematiku užitných vlastností, jakosti, hodnocení zboží, skladování a ošetřování.
                                            Tato prezentace je určena pro žáky učebních oborů obchodník, prodavač, prodavačské práce. Je vhodné ji využít do předmětu „Zbožíznalství“. Pomáhá žákům orientovat se v sortimentu zboží, ovládat problematiku užitných vlastností, jakosti, hodnocení zboží, skladování a ošetřování.
                                            
                                        
                                                    černá
                                                
                                                
                                                    chlazená
                                                
                                                
                                                    jakost
                                                
                                                
                                                    pernatá
                                                
                                                
                                                    skladování
                                                
                                                
                                                    spárkatá
                                                
                                                
                                                    střečkovitost
                                                
                                                
                                                    vada
                                                
                                                
                                                    zbožíznalství
                                                
                                                
                                                    zmrazená
                                                
                                                
                                                    znak
                                                
                                                
                                                    zvěřina
                                                
                                        hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  
                        Komentář může upravit pouze jeho autor.
                    
                hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
                    Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
                
            hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  Základní atributy materiálu
- Autor: Petr Honzátko, Dana Vinterová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 01. 07. 2013
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
 
#fairplay
      
        
        Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
    
          


Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.