Zbožíznalství – Vejce
Autor
Petr Honzátko, Dana Vinterová
Poskytovatel
Datum vložení
22. 3. 2018
19
0
0
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Tato prezentace je určena pro žáky učebních oborů obchodník, prodavač, prodavačské práce. Je vhodné ji využít do předmětu „Zbožíznalství“. Napomáhá žákům orientovat se v sortimentu zboží, ovládat problematiku užitných vlastností, jakosti, hodnocení zboží, skladování a ošetřování.
Tato prezentace je určena pro žáky učebních oborů obchodník, prodavač, prodavačské práce. Je vhodné ji využít do předmětu „Zbožíznalství“. Napomáhá žákům orientovat se v sortimentu zboží, ovládat problematiku užitných vlastností, jakosti, hodnocení zboží, skladování a ošetřování.
hodnocení
jakost
majonéza
ošetření
skladování
uchovávání
vejce A
vejce B
zbožíznalství
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Petr Honzátko, Dana Vinterová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 20. 05. 2013
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.