Kuře na omáčce ze spálených paprik (videorecept)
Autor
                                                PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek
                                            Poskytovatel
                                                        
                                            Datum vložení
                                                28. 7. 2021
                                            
                                                 11 
                                                 0
                                                 0
                                            
                                        
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
                                        Anotace
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka, téma videorecept. Jejím autorem je Lubomír Javůrek. Video ukazuje názorně a krok po kroku přípravu kuřete na omáčce ze spálených paprik.
                                            Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka, téma videorecept. Jejím autorem je Lubomír Javůrek. Video ukazuje názorně a krok po kroku přípravu kuřete na omáčce ze spálených paprik.
                                            
                                        
                                                    česká kuchyně
                                                
                                                
                                                    IKAP JmK II
                                                
                                                
                                                    jídlo
                                                
                                                
                                                    kuchař
                                                
                                                
                                                    kuře na paprice
                                                
                                                
                                                    maso
                                                
                                                
                                                    moderní česká gastronomie
                                                
                                                
                                                    paprika
                                                
                                                
                                                    pokrm
                                                
                                                
                                                    videorecept
                                                
                                                
                                                    zelenina
                                                
                                        hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  
                        Komentář může upravit pouze jeho autor.
                    
                hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
                    Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
                
            hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  Základní atributy materiálu
- Autor: PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek
 - Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
 - Datum vložení do systému: 28. 07. 2021
 - Datum vzniku: 27. 07. 2021
 - Umístění materiálu: -
 
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
 - Ročník: -
 - Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
 - Typ materiálu: prezentace
 - Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
 - Jazyk: Čeština
 - Otevřený zdroj: Ano
 
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
 
#fairplay
      
        
        Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
    
          


Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.