Bramborové knedlíky plněné uzeným masem (videorecept)
Autor
PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
Poskytovatel
Datum vložení
15.7.2021
0
0
0
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce

Anotace
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka téma, videorecept. Jejími autory jsou Lubomír Javůrek a Lubomír Vanek. Žáci se zde krok za krokem názorně seznámí s výrobou bramborových knedlíků plněných uzeným masem.
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka téma, videorecept. Jejími autory jsou Lubomír Javůrek a Lubomír Vanek. Žáci se zde krok za krokem názorně seznámí s výrobou bramborových knedlíků plněných uzeným masem.
brambor
bramborové těsto
bramborový knedlík plněný uzeným masem
IKAP JmK II
jídlo
kuchař
kuchyně
surovina
videorecept
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 15. 07. 2021
- Datum vzniku: 14. 07. 2021
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: interaktivní cvičení
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.