Chatbot EMA
0 ohodnoť!

Konfitovaná kachna (videorecept)

Autor
PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
Datum vložení
8. 9. 2021
7 0 2
0x
využito ve
výuce

Anotace

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
0 ohodnoť!
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.

Přidat hodnocení

Ohodnocením materiálu pomůžete zpřesnit vyhledávání dle obsahu. Děkujeme.

1

Celková kvalita materiálu *
Povinný údaj 

2

Použil/a jste tento materiál ve výuce?

3

Klady

Zápory

4

Komentář

5

Které tagy nejlépe vystihují obsah materiálu?

Vyberte štítky, které vám připadají pro tento materiál relevantní

IKAP JmK II
jídlo
kachna
konfitovaná kachna
konfitování
kuchař
kuchyně
pokrm
recept
videorecept

Není to úplně ono? Zadejte vlastní štítky lépe vystihující obsah

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
0 ohodnoť!
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
0 ohodnoť!
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.

Základní atributy materiálu

  • Autor: PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
  • Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
  • Datum vložení do systému: 08. 09. 2021
  • Datum vzniku: 07. 09. 2021
  • Umístění materiálu: -
  • Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
  • Ročník: -
  • Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
  • Typ materiálu: prezentace
  • Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
  • Jazyk: Čeština
  • Otevřený zdroj: Ano

Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
 
#fairplay

Daniel Suchánek 8.9.2021

Komentář

Video je zajímavé a návodné a jistě zaujme nejen mladé začínající kuchaře. Co mně osobně vadilo bylo větší množství chyb v doprovodném textu ve videu. A pak už snad jen drobnost, že pokud bych video natáčel já, nenechal bych na ruce kuchaře hodinky. :-)

Ivo Krobot 9.9.2021

Komentář

Děkujeme za komentář. Vzhledem k needitovatelnosti textu k videu, které vzniklo v projektu iKAP JMK II, nemůžeme za redakci Metodického portálu RVP.CZ provést korekturu. Vhodný by byl i pracovní list. Ale tyto drobné nedostatky jsou snad vyváženy samotným materiálem, který představuje dobře využitelnou a praktickou učební pomůcku.