Langoš (videorecept)
Autor
                                                PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
                                            Poskytovatel
                                                        
                                            Datum vložení
                                                27. 7. 2021
                                            
                                                 31 
                                                 0
                                                 0
                                            
                                        
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
 
                                        Anotace
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka, téma videorecept. Jejím autorem je Lubomír Javůrek a Lubomír Vanek. Video ukazuje názorně a krok po kroku přípravu langošů.
                                            Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka, téma videorecept. Jejím autorem je Lubomír Javůrek a Lubomír Vanek. Video ukazuje názorně a krok po kroku přípravu langošů.
                                            
                                        
                                                    IKAP JmK II
                                                
                                                
                                                    jídlo
                                                
                                                
                                                    kuchař
                                                
                                                
                                                    kuchyně
                                                
                                                
                                                    langoš
                                                
                                                
                                                    pokrm
                                                
                                                
                                                    smažení
                                                
                                                
                                                    těsto
                                                
                                                
                                                    videorecept
                                                
                                        hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  
                        Komentář může upravit pouze jeho autor.
                    
                hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
                    Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
                
            hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  Základní atributy materiálu
- Autor: PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 27. 07. 2021
- Datum vzniku: 26. 07. 2021
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
 
#fairplay
      
        
        Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
    
          


Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.