Anglický roastbeef (videorecept)
Autor
PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
Poskytovatel
Datum vložení
16. 7. 2021
6
0
0
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka, téma videorecept. Jejím autorem je Lubomír Javůrek a Lubomír Vanek. Žáci se zde krok za krokem názorně seznámí s přípravou anglického roastbeefu.
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka, téma videorecept. Jejím autorem je Lubomír Javůrek a Lubomír Vanek. Žáci se zde krok za krokem názorně seznámí s přípravou anglického roastbeefu.
anglická úprava masa
IKAP JmK II
kuchař
kuchyně
maso
roastbeef
rostbíf
sous vide
videorecept
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 16. 07. 2021
- Datum vzniku: 15. 07. 2021
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: interaktivní cvičení
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.