Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové maso
Autor
Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová
Poskytovatel
Datum vložení
19. 5. 2021
1
0
0
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie, hotelnictví. Studijní materiál je využíván v předmětu technologie. Žáci se seznámí s rozdělením vepřového masa, vhodnými částmi na minutky, příklady pokrmů. Pomůcka vznikla v rámci projektu Modernizace odborného vzdělávání (MOV).
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie, hotelnictví. Studijní materiál je využíván v předmětu technologie. Žáci se seznámí s rozdělením vepřového masa, vhodnými částmi na minutky, příklady pokrmů. Pomůcka vznikla v rámci projektu Modernizace odborného vzdělávání (MOV).
kotlet
krkovička
kýta
minutka
MOV
pokrm
tomahawk
vepřová panenka
vepřové maso
vepřový t-bone steak
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Jan Marek, Mgr. Zdeňka Predajňová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 19. 05. 2021
- Datum vzniku: 18. 05. 2021
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.