Aditiva v potravinách
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s tím, co jsou to aditiva, která se nachází v potravinách. Jak se dělí, jaké výhody jejich užívání má, ale i jaká rizika přináší. Seznámí se s nejznámějšími aditivy a s jejich specifickými vlastnostmi, jako např. upravení aroma ad.
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s tím, co jsou to aditiva, která se nachází v potravinách. Jak se dělí, jaké výhody jejich užívání má, ale i jaká rizika přináší. Seznámí se s nejznámějšími aditivy a s jejich specifickými vlastnostmi, jako např. upravení aroma ad.
aditivum
číšník
dělení
kuchař
potravina
riziko
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Ing Lydie Klementová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 27. 02. 2014
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.