Sacharidy
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce

Anotace
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Materiál obsahuje úvod k tématu sacharidy, jejich popis, základní funkce, vysvětlení, co způsobuje nadbytek sacharidů ve stravě.
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Materiál obsahuje úvod k tématu sacharidy, jejich popis, základní funkce, vysvětlení, co způsobuje nadbytek sacharidů ve stravě.
celulóza
fruktóza
glukóza
glykogen
inulin
laktóza
maltóza
monosacharidy
oligosacharidy
polysacharidy
sacharidy
sacharóza
škrob
vláknina
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Ing Lydie Klementová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 17. 02. 2014
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.