Chatbot EMA
2 průměrné

Zbožíznalství – Tuky

Autor
Petr Honzátko, Dana Vinterová
Datum vložení
22. 3. 2018
32 0 1
0x
využito ve
výuce

Anotace

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
2 průměrné
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.

Přidat hodnocení

Ohodnocením materiálu pomůžete zpřesnit vyhledávání dle obsahu. Děkujeme.

1

Celková kvalita materiálu *
Povinný údaj 

2

Použil/a jste tento materiál ve výuce?

3

Klady

Zápory

4

Komentář

5

Které tagy nejlépe vystihují obsah materiálu?

Vyberte štítky, které vám připadají pro tento materiál relevantní

emulgace
extrakce
halvarín
cholesterol
jakost
margarín
olivový olej
rafinace
skladování
trána
vepřové sádlo
ztužování

Není to úplně ono? Zadejte vlastní štítky lépe vystihující obsah

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
2 průměrné
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
2 průměrné
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.

Základní atributy materiálu

  • Autor: Petr Honzátko, Dana Vinterová
  • Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
  • Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
  • Datum vzniku: 03. 07. 2013
  • Umístění materiálu: -
  • Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
  • Ročník: -
  • Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
  • Typ materiálu: prezentace
  • Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
  • Jazyk: Čeština
  • Otevřený zdroj: Ano

Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
 
#fairplay

Miroslav Melichar 3.7.2013

Komentář

Co nám může poradit prodavačka, která bezvadně ovládá obsah tohoto materiálu? Zřejmě nemůže říci, který z rostlinných olejů je lepší nebo horší (nebo jak se liší jejich určení). Asi neví, že margaríny obsahují ztužené rostlinné oleje a je marné se jí ptát, zda nemají moc trans-nenasycených vyšších mastných kyselin. Nezná pojem omega-3 nenasycené kyseliny. Zato ví, že zřejmě všechny rostlinné oleje jsou testovány na obsah "kyseliny eurokové". Zná pojem "mlékárenské máslo" - to je nyní oficiální odborný termín? Máslo pak ale dál ve výčtu živočišných tuků chybí, takže o něm nic bližšího asi neví.