Chatbot EMA
5 skvělé

The Fish and Chips

Autor
Petr Tišl
Datum vložení
7. 12. 2018
33 0 3
0x
využito ve
výuce

Anotace

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
5 skvělé
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.

Přidat hodnocení

Ohodnocením materiálu pomůžete zpřesnit vyhledávání dle obsahu. Děkujeme.

1

Celková kvalita materiálu *
Povinný údaj 

2

Použil/a jste tento materiál ve výuce?

3

Klady

Zápory

4

Komentář

5

Které tagy nejlépe vystihují obsah materiálu?

Vyberte štítky, které vám připadají pro tento materiál relevantní

aktivita
Biologie
CLIL
ekologie
ryba

Není to úplně ono? Zadejte vlastní štítky lépe vystihující obsah

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
5 skvělé
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
5 skvělé
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.

Základní atributy materiálu

  • Autor: Petr Tišl
  • Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
  • Datum vložení do systému: 07. 12. 2018
  • Datum vzniku: 07. 11. 2018
  • Umístění materiálu: -
  • Stupeň vzdělání: gymnaziální vzdělávání
  • Ročník: -
  • Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
  • Typ materiálu: pracovní list
  • Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
  • Jazyk: Čeština
  • Otevřený zdroj: Ano

Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
 
#fairplay

Miroslav Melichar 8.11.2018

Komentář

Fish and Chips je jídlo populární i v Česku. Svědčí o tom tento recept zveřejněný náhodou před pár dny:



https://www.kucharkaprodceru.cz/fish-and-chips/#more-10326



a to, že je k němu nyní již 51 komentářů.

Jana Motyková 31.1.2019

Komentář

Jedná se o zdařilý dolněk výuky propojující biologické a jazykové vzdělávání. Pokud by chtěl autor tímto směrem pokračovat, navrhovala bych podobný pracovní list věnovaný mraženým dovezeným rybám/rybím výrobkům dostupným v naší obchodní síti.

Petr Tišl 1.2.2019

Komentář

Vážená paní Motyková,



děkuji za vstřícný komentář. K druhé části komentáře pouze odkazuji na existující geografický materiál https://dum.rvp.cz/materialy/oblasti-svetoveho-rybolovu.html a v následujících měsících se chystám i na biologické "vytěžení" této problematiky.