Enzymy
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce

Anotace
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák získá základní informace o enzymech. Materiál je zaměřen na enzymy týkající se trávícího ústrojí.
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák získá základní informace o enzymech. Materiál je zaměřen na enzymy týkající se trávícího ústrojí.
aminopolypeptidáza
amyláza
apoenzym
celuláza
dipeptidáza
elastáza
enzym
holoenzym
chymotrypsin
chymozin
karboxypolypeptidáza
kofaktor
laktáza
lipáza
maltáza
nukleáza
pankreatická amyláza
pepsin
proteáza
ptyalin
sacharáza
sacharidáza
Trypsin
žaludeční lipáza
α dextrináza
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Ing Lydie Klementová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 26. 02. 2014
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.