Rostlinné tuky (oleje)
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Materiál je určen pro žáky oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí s rostlinnými tuky, s jejich charakteristickými vlastnostmi, způsoby jejich získávání, jejich dělením a nejznámějšími zástupci.
Materiál je určen pro žáky oboru kuchař-číšník. Žáci se seznámí s rostlinnými tuky, s jejich charakteristickými vlastnostmi, způsoby jejich získávání, jejich dělením a nejznámějšími zástupci.
margarín
olej
olivový olej
podzemnicový olej
rafinace oleje
rostlinný tuk
řepkový olej
slunečnicový olej
sojový olej
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Ing Lydie Klementová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 06. 11. 2013
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.