Směry ve výživě, nesprávné návyky a civilizační choroby
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí se základními směry ve výživě a s tím, co to je nedostatečná a nevyvážená výživa a jejími druhy a dozví se základní informace o obezitě.
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí se základními směry ve výživě a s tím, co to je nedostatečná a nevyvážená výživa a jejími druhy a dozví se základní informace o obezitě.
hladovění
index BMI
mentální anorexie
mentální bulimie
nedostatečná výživa
nevyvážená výživa
obezita
podvýživa
proteino-energetická podvýživa
směr
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Ing Lydie Klementová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 17. 10. 2013
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.