Krevní a mízní oběh
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce

Anotace
Materiál je určen pro žáky oboru kuchař-číšník. V materiálu se žáci seznámí s cévní a mízní soustavou. Jejich fungováním, orgány a funkcí. Na konci materiálu je pracovní list.
Materiál je určen pro žáky oboru kuchař-číšník. V materiálu se žáci seznámí s cévní a mízní soustavou. Jejich fungováním, orgány a funkcí. Na konci materiálu je pracovní list.
bílá krvinka
céva
červená krvinka
krev
krevní destička
krevní oběh
lymfa
malý tělní oběh
mízní oběh
srdce
tepna
velký krevní oběh
vlásečnice
žíla
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Ing Lydie Klementová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 09. 09. 2013
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.