Chatbot EMA

Anotace

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
2 průměrné
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.

Přidat hodnocení

Ohodnocením materiálu pomůžete zpřesnit vyhledávání dle obsahu. Děkujeme.

1

Celková kvalita materiálu *
Povinný údaj 

2

Použil/a jste tento materiál ve výuce?

3

Klady

Zápory

4

Komentář

5

Které tagy nejlépe vystihují obsah materiálu?

Vyberte štítky, které vám připadají pro tento materiál relevantní

druh
druh
charakteristika
použití
syntetické sladidlo
želírovací cukr

Není to úplně ono? Zadejte vlastní štítky lépe vystihující obsah

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
2 průměrné
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
2 průměrné
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.

Základní atributy materiálu

  • Autor: Bc. Lada Marholdová
  • Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
  • Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
  • Datum vzniku: 23. 09. 2013
  • Umístění materiálu: -
  • Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
  • Ročník: -
  • Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
  • Typ materiálu: prezentace
  • Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
  • Jazyk: Čeština
  • Otevřený zdroj: Ano

Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
 
#fairplay

Miroslav Melichar 25.9.2013

Komentář

1. Nadpis: Potraviny rostlinného původu? I želatina nebo sacharin?



2. Charakteristika želírovacích prostředků: Vyrábí se z krystalového cukru - tedy i želatina?



3. Nadpis Syntetická sladidla zahrnuje zřejmě i fruktosu.



4. Sorbitol není výtažek z glukosy. Výtažek (třeba extrakt, tinktura) zahrnuje část látek ze směsi. Sorbitol je chemicky upravená glukosa.



5. Aspartam má symbol E 951, ne E 952.



6. Termín náhradní cukry je možná nadbytečný, určitě se nehodí na zcela syntetický sacharin.



Omlouvám se, pokud jsem ještě pár chyb přehlédl, ale snad i tohle docela stačí.

Miroslav Melichar 6.10.2013

Komentář

Podíval jsem se, zda zde přibyl nějaký komentář a náhodou jsem si všiml, že prezentace byla aktualizována. Platí snad, že aktualizována = opravena? Opravena nebyla, jen aktualizována. (Pravda - zmizely potraviny rostlinného původu.)