Stravovací služby I
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce

Anotace
Výklad formou prezentace pracující s pojmy materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb, kategorizace hostinských zařízení, nabídka produktu stravovacích zařízení, realizace produktu hostinských zařízení.
Výklad formou prezentace pracující s pojmy materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb, kategorizace hostinských zařízení, nabídka produktu stravovacích zařízení, realizace produktu hostinských zařízení.
bar
jídelní lístek
obsluha
pohostinství
restaurace
stravovací služby
stravovací zařízení
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Mgr. Zuzana Pauserová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 21. 05. 2013
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.