Hygiena a sanitace v cukrářské výrobě
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Materiál je určen pro výuku na odborných učilištích gastronomického zaměření. Prezentace obsahuje charakteristiku i rozdělení hygieny a sanitace v cukrářských provozovnách.
Materiál je určen pro výuku na odborných učilištích gastronomického zaměření. Prezentace obsahuje charakteristiku i rozdělení hygieny a sanitace v cukrářských provozovnách.
dezinfekce
hygiena
osobní hygiena
sanitace
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Jitka Valentová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 01. 12. 2011
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Milena Ungerová
12.10.2013
Komentář
Možná je to i pěkná prezentace, ale nebyl použit univerzální český font (např. Arial, New Times Roman), tudíš vidím jen klikyháky a nemohu použít ve výuce.
Ivo Krobot
14.10.2013
Komentář
Vyzkoušeno v PowerPointu 2010, rovněž v prohlížeči PowerPoint Viewer 2007. V případě problémů doporučujeme právě tento prohlížeč: http://www.microsoft.com/cs-cz/download/confirmation.aspx?id=6.
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.