Zdravé a nezdravé potraviny
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
V pracovních listech se děti učí znát zdravé a nezdravé potraviny, odůvodňují jejich třídění a jsou seznámeny s pitným režimem.
V pracovních listech se děti učí znát zdravé a nezdravé potraviny, odůvodňují jejich třídění a jsou seznámeny s pitným režimem.
bludiště
množství
nezdravé
orientace
pitný režim
potravina
vzor
zdravé
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Mgr. Libuše Sochorová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 26. 07. 2011
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: předškolní vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: pracovní list
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Nikola Křístek
26.7.2011
Komentář
Není nezdravá potravina, je jen nezdravé množství ;)
Pokud vás tato tematika zajímá, koukněte se na www.zdrava-abeceda.cz
Libuše Sochorová
8.8.2011
Komentář
V tomto s Vámi souhlasím. Termíny jsem použila proto, že jsou dětem předškolního věku bližší,než abych u každé potraviny uváděla množství v gramech, které jim neuškodí. To si asi tak malé děti těžko umí představit. Nezastupitelnou roli zde má učitel pracující s tímto materiálem, který toto dětem může přiblížit a prakticky ukázat.
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.