Znojemská hovězí pečeně (videorecept)
Autor
PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
Poskytovatel
Datum vložení
6. 8. 2021
1
0
0
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka, téma videorecept. Jejím autorem je Lubomír Javůrek a Lubomír Vanek. Video ukazuje názorně a krok po kroku přípravu znojemské hovězí pečeně.
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka, téma videorecept. Jejím autorem je Lubomír Javůrek a Lubomír Vanek. Video ukazuje názorně a krok po kroku přípravu znojemské hovězí pečeně.
hovězí maso
IKAP JmK II
jídlo
kuchyně
pokrm
restování na tuk
šťáva
vaření
videorecept
znojemská hovězí pečeně
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 06. 08. 2021
- Datum vzniku: 05. 08. 2021
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.