Holandský řízek (videorecept)
Autor
PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
Poskytovatel
Datum vložení
21. 7. 2021
25
0
0
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce

Anotace
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka, téma videorecept. Jejím autorem je Lubomír Javůrek a Lubomír Vanek. Materiál ukazuje názorně krok po kroku přípravu holandského řízku.
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka, téma videorecept. Jejím autorem je Lubomír Javůrek a Lubomír Vanek. Materiál ukazuje názorně krok po kroku přípravu holandského řízku.
gastronomie
holandský řízek
IKAP JmK II
jídlo
kuchyň
mleté maso
potraviny
smažení
smažený sekaný řízek se sýrem
videorecept
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: PaedDr. Jan Marek, Lubomír Javůrek, Lubomír Vanek
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 21. 07. 2021
- Datum vzniku: 19. 07. 2021
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.