Anotace
Legendární Domácí kuchařka Magdaleny Dobromily Rettigové, kterou proslavily instrukce typu „vezmi asi půl žejdlíku chladné, čisté rybí polívky, vraz do ní čtyři celá vejce a dva žloutky“...
Legendární Domácí kuchařka Magdaleny Dobromily Rettigové, kterou proslavily instrukce typu „vezmi asi půl žejdlíku chladné, čisté rybí polívky, vraz do ní čtyři celá vejce a dva žloutky“...
kniha
kuchařka
literatura
předmluva
Rettigová
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Český rozhlas
- Poskytovatel: Český rozhlas
- Datum vložení do systému: 08. 06. 2021
- Datum vzniku: 19. 08. 2010
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: základní vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: audio
- Licence: Autorské dílo dle Autorského zákona (neboli Copyright)
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ne
Další atributy materiálu
- Vzdělávací obor: Český jazyk a literatura
- Gramotnost: jazyková
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.