Náplně
Autor
                                                Ing. Miroslava Teichmanová
                                            Poskytovatel
                                                        
                                            Datum vložení
                                                22. 3. 2018
                                            
                                                 35 
                                                 0
                                                 0
                                            
                                        
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
                                        Anotace
Materiál je určen pro výuku na středních gastronomických školách. Prezentace popisuje význam a základní členění a druhy náplní používaných v cukrářské výrobě. U každého druhu náplně jsou uvedeny suroviny a základní technologický postup jejich přípravy. Pro lepší orientaci žáků a aplikaci teoretických poznatků do praxe je přiložen pracovní list s jednotlivými úkoly.
                                            Materiál je určen pro výuku na středních gastronomických školách. Prezentace popisuje význam a základní členění a druhy náplní používaných v cukrářské výrobě. U každého druhu náplně jsou uvedeny suroviny a základní technologický postup jejich přípravy. Pro lepší orientaci žáků a aplikaci teoretických poznatků do praxe je přiložen pracovní list s jednotlivými úkoly.
                                            
                                        
                                                    cukrář
                                                
                                                
                                                    náplň
                                                
                                                
                                                    technologie
                                                
                                        hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  
                        Komentář může upravit pouze jeho autor.
                    
                hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
                    Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
                
            hodnocení
hodnocení
      0x
využito ve
výuce
  využito ve
výuce
      0
    
  Základní atributy materiálu
- Autor: Ing. Miroslava Teichmanová
 - Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
 - Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
 - Datum vzniku: 23. 08. 2011
 - Umístění materiálu: -
 
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
 - Ročník: -
 - Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
 - Typ materiálu: prezentace
 - Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
 - Jazyk: Čeština
 - Otevřený zdroj: Ano
 
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
 
#fairplay
      
        
        Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
    
          


Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.