Náplně
Autor
Ing. Miroslava Teichmanová
Poskytovatel
Datum vložení
22. 3. 2018
24
0
0
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Materiál je určen pro výuku na středních gastronomických školách. Prezentace popisuje význam a základní členění a druhy náplní používaných v cukrářské výrobě. U každého druhu náplně jsou uvedeny suroviny a základní technologický postup jejich přípravy. Pro lepší orientaci žáků a aplikaci teoretických poznatků do praxe je přiložen pracovní list s jednotlivými úkoly.
Materiál je určen pro výuku na středních gastronomických školách. Prezentace popisuje význam a základní členění a druhy náplní používaných v cukrářské výrobě. U každého druhu náplně jsou uvedeny suroviny a základní technologický postup jejich přípravy. Pro lepší orientaci žáků a aplikaci teoretických poznatků do praxe je přiložen pracovní list s jednotlivými úkoly.
cukrář
náplň
technologie
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Ing. Miroslava Teichmanová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 23. 08. 2011
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.