Studená kuchyně – úvod
Autor
Jan Marek, Mgr. Martina Čermáková
Poskytovatel
Datum vložení
26. 5. 2021
12
0
0
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce

Anotace
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál je využíván v předmětu technologie. Žáci se seznámí s rozdělením studené kuchyně, základními výrobky studené kuchyně, rozdělením salátů, s přípravou dipů, chlebíčků, chuťovek a kanapek. Dále s tepelnou úpravou paštik a terinek.
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál je využíván v předmětu technologie. Žáci se seznámí s rozdělením studené kuchyně, základními výrobky studené kuchyně, rozdělením salátů, s přípravou dipů, chlebíčků, chuťovek a kanapek. Dále s tepelnou úpravou paštik a terinek.
dip
fáše
chlebíček
chuťovka
kanapka
MOV
pěna
pomazánka
rozdělení
salát
studené kuchyně
základní výrobky studené kuchyně
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Jan Marek, Mgr. Martina Čermáková
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 26. 05. 2021
- Datum vzniku: 25. 05. 2021
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.