Chemie v potravinách
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Chemie v potravinách je strašákem dnešní doby. Toxinů, které se mohou dostat do jídla, je obrovské množství. Jak se mohou toxiny dostat do potravin? A kdy budeme umět odhalit pesticidy za pomoci chytrého telefonu? Václav Moravec zpovídá profesorku Janu Hajšlovou z Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.
Chemie v potravinách je strašákem dnešní doby. Toxinů, které se mohou dostat do jídla, je obrovské množství. Jak se mohou toxiny dostat do potravin? A kdy budeme umět odhalit pesticidy za pomoci chytrého telefonu? Václav Moravec zpovídá profesorku Janu Hajšlovou z Vysoké školy chemicko-technologické v Praze.
akutní toxicita
bezpečnost potravin
fungicidy
furany
Chemie a společnost
chemie v potravinách
chronická toxicita
karcinogeny
pesticidy
potraviny
toxicita
toxiny
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: autor neznámý
- Poskytovatel: ČT edu
- Datum vložení do systému: 17. 03. 2021
- Datum vzniku: 22. 06. 2022
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: gymnaziální vzdělávání
- Ročník: Střední škola
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: video
- Licence: Autorské dílo dle Autorského zákona (neboli Copyright)
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Další atributy materiálu
- Vzdělávací obor: Chemie
- Gramotnost: nelze určit
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.