Funkční potraviny, jejich definice a přehled
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
Anotace
Prezentace objasňuje žákům gastronomických oborů pojem „funkční potravina“ a seznamuje je s hlavními druhy funkčních potravin. Je vhodné ji využít do předmětu „Potraviny a výživa“. Připojen je pracovní list s úkoly.
Prezentace objasňuje žákům gastronomických oborů pojem „funkční potravina“ a seznamuje je s hlavními druhy funkčních potravin. Je vhodné ji využít do předmětu „Potraviny a výživa“. Připojen je pracovní list s úkoly.
amarant
funkční potravina
gastronomie
pohanka
quinoa
zdravá výživa
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Ing. Jaroslava Škodová
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 22. 03. 2018
- Datum vzniku: 25. 05. 2011
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: odborné vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: prezentace
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.