Chatbot EMA
0 ohodnoť!

Kdo zabil Kennyho

Autor
Petr Tišl
Datum vložení
3. 6. 2020
9 0 2
0x
využito ve
výuce

Anotace

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
0 ohodnoť!
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.

Přidat hodnocení

Ohodnocením materiálu pomůžete zpřesnit vyhledávání dle obsahu. Děkujeme.

1

Celková kvalita materiálu *
Povinný údaj 

2

Použil/a jste tento materiál ve výuce?

3

Klady

Zápory

4

Komentář

5

Které tagy nejlépe vystihují obsah materiálu?

Vyberte štítky, které vám připadají pro tento materiál relevantní

badatelská výuka
buněčná inkluze
laboratorní práce
rostlinná buňka
škrobové zrno

Není to úplně ono? Zadejte vlastní štítky lépe vystihující obsah

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
0 ohodnoť!
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Uživatelská
hodnocení
Systémová
hodnocení
0x
využito ve
výuce
Počet využití ve výuce
0
Počet hodnotících uživatelů
Názor uživatelů na kvalitu materiálu
0 ohodnoť!
Další statistické údaje

Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.

Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.

Základní atributy materiálu

  • Autor: Petr Tišl
  • Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
  • Datum vložení do systému: 03. 06. 2020
  • Datum vzniku: 02. 06. 2020
  • Umístění materiálu: -
  • Stupeň vzdělání: základní vzdělávání
  • Ročník: -
  • Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
  • Typ materiálu: pracovní list
  • Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
  • Jazyk: Čeština
  • Otevřený zdroj: Ano

Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
 
#fairplay

Miroslav Melichar 19.6.2020

Komentář

Pěkný materiál, až na to, že tvrzení "hydrolýzou vzniká škrobový sirup, škrobový cukr a glukóza" je nepřesné. Škrobový cukr je jen jiný název glukózy - dnas málo užívaný. (Škrob. sirup je tedy roztok glukózy.)

Petr Tišl 21.6.2020

Komentář

Děkuji za podnětný komentář pane Melichare. Zmíněná věta pochází z wikipedie (která je jako zdroj řádně citována). Ta samozřejmě není nekonečně správným zdrojem informací a já nejsem ani chemik, ani potravinářský technolog. Vzhledem k doporučené věkové skupině,  povaze a významu textu v úkolu bych si dovolil znění ponechat  bez opravy.



Adresa zmíněného článku je https://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%A0krob a možná by bylo dobré článek z pohledu chemika a učitele upravit. Já si na to z výše uvedených důvodů netroufám.