ONLINE SETKÁNÍ: Potraviny a lidé
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce

Anotace
V průběhu setkání jsme měli možnost nahlédnout na spotřebu potravin v historickém kontextu. Současně jsme poukázali na globální dopady výroby potravin, či možnosti podpory šetrného zemědělství. Nezapomněli jsme ani na tipy, jak toto téma prakticky implementovat do výuky. Setkání připravila Ing. Lenka Skoupá. Podrobnosti k setkání včetně prezentace lektorky nabízíme v modulu Digifolio: http://digifolio.rvp.cz/view/view.php?id=11069
V průběhu setkání jsme měli možnost nahlédnout na spotřebu potravin v historickém kontextu. Současně jsme poukázali na globální dopady výroby potravin, či možnosti podpory šetrného zemědělství. Nezapomněli jsme ani na tipy, jak toto téma prakticky implementovat do výuky. Setkání připravila Ing. Lenka Skoupá. Podrobnosti k setkání včetně prezentace lektorky nabízíme v modulu Digifolio: http://digifolio.rvp.cz/view/view.php?id=11069
hospodaření
potraviny
webinář
zemědělství
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Komentář může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Hodnocení může upravit pouze jeho autor.
hodnocení
hodnocení
0x
využito ve
výuce
využito ve
výuce
0
Základní atributy materiálu
- Autor: Ing. Marek Drahovzal
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 24. 05. 2019
- Datum vzniku: 25. 02. 2016
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: nelze určit
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: video
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte komerčně-Nezpracovávejte 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ne
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se můžete zde
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.