The Fish and Chips
využito ve
výuce

Anotace
hodnocení
hodnocení
využito ve
výuce
hodnocení
hodnocení
využito ve
výuce
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
hodnocení
hodnocení
využito ve
výuce
Základní atributy materiálu
- Autor: Petr Tišl
- Poskytovatel: Metodický portál RVP.CZ
- Datum vložení do systému: 07. 12. 2018
- Datum vzniku: 07. 11. 2018
- Umístění materiálu: -
- Stupeň vzdělání: gymnaziální vzdělávání
- Ročník: -
- Dostupnost: Volně dostupné bez registrace
- Typ materiálu: pracovní list
- Licence: Creative Commons - Uveďte původ-Neužívejte dílo komerčně-Zachovejte licenci 3.0 ČR
- Jazyk: Čeština
- Otevřený zdroj: Ano
Chcete se k materiálu vyjádřit?
Využijte prostor pro férovou diskusi.
#fairplay

Komentář
Fish and Chips je jídlo populární i v Česku. Svědčí o tom tento recept zveřejněný náhodou před pár dny:
https://www.kucharkaprodceru.cz/fish-and-chips/#more-10326
a to, že je k němu nyní již 51 komentářů.

Komentář
Jedná se o zdařilý dolněk výuky propojující biologické a jazykové vzdělávání. Pokud by chtěl autor tímto směrem pokračovat, navrhovala bych podobný pracovní list věnovaný mraženým dovezeným rybám/rybím výrobkům dostupným v naší obchodní síti.

Komentář
Vážená paní Motyková,
děkuji za vstřícný komentář. K druhé části komentáře pouze odkazuji na existující geografický materiál https://dum.rvp.cz/materialy/oblasti-svetoveho-rybolovu.html a v následujících měsících se chystám i na biologické "vytěžení" této problematiky.
Vaše hodnocení pomůže ostatním při výběru toho pravého materiálu.
Přidejte hodnocení anonymně nebo pod svým profilem.